Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υποστήριξε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στην κάμερα της Nova.

Ο άσος του τριφυλλιού τόνισε ότι η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και επεσήμανε ότι από εδώ και πέρα εάν αγωνιστούν όλοι σαν μια ομάδα τότε «θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νιγηριανός άσος είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι μια ομάδα που στο παρελθόν μας είχε δυσκολέψει πολύ".

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα; Ξεπεράσατε το σοκ από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό;

"Ναι περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό μας και πιστεύω ότι όμως τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και αν παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα".

Είναι η τρίτη σου χρονιά στην ομάδα, φυσικά και πλέον δεν είσαι από τους πιο νέους ποδοσφαιριστές, πως αισθάνεσαι;

"Βεβαίως είναι καλό για μένα το γεγονός ότι έρχονται νέοι παίκτες διότι είναι κάτι θετικό και μου δίνετε η ευκαιρία να μπορέσω να τους βοηθήσω".

Στην ομάδα πλέον βρίσκεται και ο Μάικ Εσιέν που είναι σαν μεγάλος αδερφός σου;

"Ο Εσιέν είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του. Είναι πάρα πολύ καλός και για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που μπορώ να είμαι δίπλα του και να παίζω μαζί του".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ