Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Κάριους να επιστρέφει τον Ιανουάριο στη Λίβερπουλ, ο ατζέντης του Φλόριαν Γκολ.

Η καριέρα του Γερμανού τερματοφύλακα στην Μπεσίκτας δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιθυμεί να τερματίσει πρόωρα το διετή δανεισμό του 25χρονου.

Ο ατζέντης του όμως, με σημερινές του δηλώσεις, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κάριους στο «Άνφιλντ», τονίζοντας πως οι συγκεκριμένες φήμες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανοησίες.

«Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες! Αναρωτιέμαι από πού προέρχονται αυτές οι φήμες, οι οποίες είναι ψευδείς. Ο Λόρις θα είναι δανεικός στη Μπεσίκτας για τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόθεση από κανέναν να τερματιστεί ο δανεισμός του», ήταν τα λόγια του Γκολ.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική ιστοσελίδα «Standard Sport», δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κάριους, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Μπεσίκτας να τερματίσει πρόωρα το δανεισμό του, ο οποίος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube