Οι επαφές της ΑΕΚ με την Κιέβο Βερόνα για τον Φεντερίκο Μπάρμπα συνεχίζονται και αναζητείται η φόρμουλα με την οποία ο Ιταλός στόπερ θα διακόψει τον δανεισμό του στην Βαγιαδολίδ και θα μετακομίσει στους «κιτρινόμαυρους». Ο Ιταλός στόπερ είναι σαφές πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά έχει αφήσει τις επαφές στους αρμόδιους.

Ο ατζέντης του, Φεντερίκο Παστορέλο, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το θέμα. «Δεν έχουμε ακόμη κάποια νεότερη εξέλιξη», ανέφερε αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα πως «… η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα».

Ο Ιταλός μάνατζερ, που έχει συνεργαστεί με την «Ένωση» και για τον Μάρκο Λιβάγια μεταξύ άλλων, είναι σαφές πως επιθυμεί να βρεθεί λύση με την ΑΕΚ για να έρθει ο πελάτης του στην Αθήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.