Καμία πιθανότητα δεn συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του.

Το όνομα του Γάλλου εξτρέμ έχει συνδεθεί με αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με κυριότερες τη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να τον προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα στη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

«Ο Ουσμάν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει στην ομάδα 1000%. Αναμένεται να κερδίσει πολλές ακόμα διακρίσεις στη Βαρκελώνη. Ο Ντεμπελέ δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, νιώθει τέλεια στο σύλλογο και πρόθεσή του είναι να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα. Παρά τις προτάσεις από κάποιους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Ουσμάν είναι πεπεισμένος ότι βρίσκεται ήδη στον κορυφαίο όλων», είπε χαρακτηριστικά ο Μουσά Σισοκό για τον πελάτη του.

«Οι ανυπόστατες φήμες θέλουν απλά να βλάψουν την εικόνα του, αλλά τα όσα γράφονται για πιθανή μεταγραφή δε θα επηρεάσουν στο ελάχιστο το μέλλον του», κατέληξε ο ατζέντης του 22χρονου Γάλλου.

Θυμίζουμε ότι ο Ντεμπελέ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό στο εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα μείνει για σχεδόν 1,5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στους Καταλανούς, μετράει 47 συμμετοχές και 11 γκολ, με το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ισχύ έως το 2022.

Eπιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κίμιχ και Όλμο οι μεγαλύτεροι μεταγραφικοί στόχοι της Μπαρτσελόνα ενόψει καλοκαιριού

Τέλος η σεζόν για τον Μπακαμπού λόγω τραυματισμού

Θέση εποπτεύοντα της ομοσπονδίας της Ισπανίας ανέλαβε ο Ντελ Μπόσκε

Λεβαντόβσκι: «Θα συνεχίσω να παίζω για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα στη Μπαρτσελόνα»

Έξαλλος με το VAR ο Μπαράχα: «Υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Φερμίν»

Ξετύλιξε το «δώρο» του Μαμαρντασβίλι ο «καυτός» Λεβαντόφσκι και... ανατροπή στην ανατροπή για την Μπαρτσελόνα

Η αδιανόητη γκάφα του Τερ Στέγκεν στο ιστορικό του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, αρκέστηκαν στον βαθμό Μπέτις και Σεβίλλη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»

Τρομερή ατμόσφαιρα και εντυπωσιακό κορεό στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» πριν την έναρξη του ντέρμπι της Ανδαλουσίας!

Τριάρα με… άρωμα Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ, νίκη ελπίδας για τη Γρανάδα