Με το ντέρμπι του ΑΟ Θήρας με τον Πανναξιακό στη Σαντορίνη θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (27/1 - 15.30) η 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη… τετράδας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και την ομάδα της Νάξου να είναι στην τρίτη θέση με 27.

Είναι όμως και μια μάχη γοήτρου, όπως τόνισε η Ελένη Μεμετζή, που θα παρατάξει την ομάδα της χωρίς την τραυματία Δάφνη Βαρουδάκη.

«Είναι τοπικό ντέρμπι μεταξύ δύο καλών ομάδων οι οποίες όμως έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο Πανναξιακός είναι το φαβορί και έρχεται εδώ με τρομερή ψυχολογία μετά τις μεγάλες νίκες που σημείωσε με Παναθηναϊκό και Λε Κανέ, όμως κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε κοντά στην 4η θέση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Η παρουσία του κ. Πετρόφ στον πάγκο του Πανναξιακού σίγουρα αλλάζει λίγο τα δεδομένα, αλλά δεν πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε τόσο μικρό διάστημα».

Ο Πανναξιακός θα παρουσιαστεί με τον Ατάνας Πετρόφ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο και με καλή ψυχολογία μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μου με τον Πανναξιακό που τυχαίνει να είναι και ένα τοπικό ντέρμπι», είπε αρχικά ο Βούλγαρος τεχνικός και συνέχισε: «Έχουμε προετοιμαστεί αυτές τις ημέρες που είμαστε μαζί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Κι οι δύο ομάδες είναι υψηλού επιπέδου, η Σαντορίνη θα θέλει την ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τις νίκες με Παναθηναϊκό, Λε Κανέ και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube