Εκτός από την υπόθεση ομαδικού βιασμού, που κατηγορείται μαζί με πέντε ακόμα συμπαίκτες του στην εθνική Κούβας, ο Ρικάρντο Κάλβο ενδέχεται να έχει περισσότερους μπελάδες.

Ο 29χρνος νεοαποκτηθείς βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ φημολογείται πως αυνανίστηκε μπροστά σε 9χρονο κορίτσι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα. Η ανακοίνωση που έχει δημοσιεύσει η αστυνομία, πάντως, δεν επιβεβαιώνει το περιστατικό, αφού αναφέρεται σε ένα θύμα, που είναι ενήλικη.

Πέραν όλων αυτών, πριν τέσσερις μέρες, δημοσιεύτηκε στην σελίδα «Vimeo» ένα βίντεο με τίτλο: «Ο Ρίτσαρντ Ρικάρντο Κάλβο στην κάμερα αυνανίζεται μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι. Τι ντροπή γι’ αυτόν και την οικογένειά του».

Στο βίντεο, βέβαια, δεν φαίνεται αν ο άντρας που αυνανίζεται είναι ο νεαρός βολεϊμπολίστας, ούτε φυσικά εμφανίζεται κάποιο ανήλικο κορίτσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube