Την απόφασή του αναφορικά με το οικονομικό σκάνδαλο που σχετίζεται με την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ ανακοινώνει αύριο (Πέμπτη 7/3) το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Θυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου, Χαράλαμπος Τζώνης, έχει προτείνει να κηρυχθούν ένοχοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Γιώργος Σιντόρης, Γιάννης Οικονομίδης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρος Καραμελίδης και Νίκος Προύντζος.

Έχει προτείνει επίσης την ενοχή των εκπροσώπων των εταιριών OPENTEC και PC SYSTEMS, Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνο Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδη και Κωνσταντίνο Βουρδάκη.

Παράλληλα, απαλλακτική είναι η πρόταση για τους Γιώργο Σαρρή, Αριστείδη Σταθόπουλο, Νίκο Φύριο, Γιάννη Σιγάλα, Νίκο Ανασόπουλο, Θεόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Βαγγέλη Μαζαράκη, Χρήστο Σάββα, Βασίλη Μάντζιο, Σπύρο Καλογιάννη και Σωκράτη Παπαδόπουλο, καθώς και τα στελ΄’εχη των εταιριών Ιωνά Χατζηιωνά, Γιώργο Λυγεράκη, Αθανάσιο Ισμαήλο και Αριστείδη Σταυρόπουλο.

Η υπόθεση της Κάρτας Υγείας της ΕΠΟ, αφορά ένα πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε εκατοντάδες χιλιάδες ποδοσφαιριστές που εκπονήθηκε το 2005 και δεν υλοποιήθηκε ποτέ, ωστόσο η ομοσπονδία κατέβαλλε ως το 2013 κανονικά το αντίτιμο στις συμβαλλόμενες εταιρίες που είχαν αναλάβει το έργο, ζημιώνοντας με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της.

Άρης Ασβεστάς

Σούπερ προσφορά από το νέο Pamestoixima.gr: Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει πρώτος με ενισχυμένες αποδόσεις! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος στην Εθνική ομάδα για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα

Ντέμης: «Αυτός είναι ο Έλληνας ή η Ελληνίδα εκτός αθλητισμού που θαυμάζω»

Κουτσογούλας: «Στόχος μου να παίξω με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού»

IFFHS: Άλμα για Ολυμπιακό, ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ, αμφότεροι πάνω από Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους - Χαμηλά Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Νταρακλίτσης για κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού: «Έχουν εντοπίσει πέντε μεγάλα ψάρια»

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Ασκήθηκαν οι διώξεις - 173 ερευνώνται για εγκληματική οργάνωση!

Χαμός σε ματς τοπικού της Λάρισας: Διαιτητής κατέγραψε πως τον έριξαν κάτω και τον κλώτσησαν!

Super League Κ19: Παράταση στέψης για Ολυμπιακό, τον νίκησε ο ΠΑΟΚ

Μπαλτάκος: «Μακάρι ο νέος πρόεδρος να είναι από τη Θεσσαλονίκη»

Υπέταξε τον ΟΦΗ και σήκωσε το 10ο σερί και 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο ΠΑΟΚ!