Κανέλο Άλβαρες και Γκενάντι Γκολόβκιν θα μοιραστούν το ρινγκ της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας στις, 16 Σεπτεμβρίου. Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι θα παλέψουν για τους περισσότερους τίτλους της κατηγορίας middleweight (από 70 έως 73 κιλά), καθώς ο νικητής θα είναι πλέον κάτοχος των τίτλων της WBA(Super), της WBC, της IBF και της IBO.

Ο 27χρονος Μεξικανός Κανέλο Άλβαρες μετράει 49 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 34 νοκ-άουτ σε 51 αγώνες που έχει δώσει συνολικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μόνος που έχει καταφέρει να τον κερδίσει, ήταν ο θρύλος του αθλήματος, Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκενάντι Γκολόβκιν παραμένει αήττητος, καθώς μετράει 37 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει παράλληλα 33 νοκ-άουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος Καζάκος μετρούσε ένα μοναδικό σερί, καθώς από το 2008 και έπειτα έβγαζε όλους τους αντιπάλους του νοκ-άουτ. Το σερί «έσπασε» τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ντάνιελ Τζέικομπς έφτασε στο 12ο γύρο απέναντί του, χάνοντας στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube