Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε ο Λιονέλ Μέσι τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του μετά το τράβηγμα που υπέστη στον δεξί δικέφαλο.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα είναι καλύτερα, αλλά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα του γίνουν και την Τρίτη θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League την Τετάρτη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου» (2-2).

The medical staff of FC Barcelona held on Monday Lionel Messi ultrasound for monitoring femoral biceps of his right leg, the area that was damaged in the Argentine leg of the quarterfinals of the Champions League.

Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στο ιατρικό τιμ και τον Τίτο Βιλανόβα, που δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!