Την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν οι εκπρόσωποι του Λούκα Μόντριτς με τη διοίκηση της Ρεάλ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη Marca, η στάση της «βασίλισσας» είναι ξεκάθαρη: δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Κροάτη μέσο και αν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει την απλησίαστη ρήτρα των 750 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Μόντριτς εισπράττει 8 εκατ. ευρώ ετησίως από τη Ρεάλ και δεσμεύεται μέχρι το 2020. Η Ίντερ τον έχει δελεάσει προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο με 10 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο 33χρονος άσος είναι πιθανό να ζητήσει ραντεβού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να κλείσει το θέμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Πάντως λέγεται πως η Ρεάλ δεν θα έχει πρόβλημα να του προσφέρει συμβόλαιο με ανάλογους οικονομικούς όρους με τους «νερατζούρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!