Αφού σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι στα Γιάννενα, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εκτίμηση η πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου στη ρεβάνς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ είναι αυστηρά 50-50.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξήγησε πως φέτος και τα τρία μέχρι στιγμής παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν εντελώς οριακά (1-1, 1-1 και 1-0 στο 93’) και δεύτερον ο ΠΑΣ σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας ήταν πάρα πολύ καλός (2-1 στη Λεωφόρο, 2-0 στο ΟΑΚΑ, 0-1 στο Καραϊσκάκη στο 93’ και 1-2 στην Τούμπα στο 90’ με άκυρο γκολ παίζοντας από το 57’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής)

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τριπλή η κατεύθυνση στον Παναθηναϊκό, δεν είναι προτεραιότητα οι μεταγραφές τώρα»

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»