Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης προειδοποίησε σήμερα ότι όποια χώρα επιτεθεί στο Ιράν θα δει το έδαφός της να μετατρέπεται «στο βασικό πεδίο μάχης» της σύγκρουσης.

«Όποιος θέλει η χώρα του να μετατραπεί στο βασικό πεδίο μάχης, ας το κάνει», δήλωσε ο στρατηγός Χοσεΐν Σαλαμί μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από την Τεχεράνη. «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένας πόλεμος να έρθει στο έδαφος του Ιράν».

Εξάλλου ο στρατηγός Σαλαμί υπογράμμισε ότι «ακόμη και μια περιορισμένη επίθεση, δεν θα μείνει περιορισμένη. Θα επιδιώξουμε την τιμωρία και θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη καταστροφή οποιουδήποτε μας επιτεθεί».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις ορειβάτες και μία γυναίκα

Αγιος Δημήτριος: Καθίζηση 5 μέτρων στο ρέμα της Πικροδάφνης από την κακοκαιρία

Ελεύθερος ο Αρης Μουγκοπέτρος– Τη Δευτέρα η απολογία του

Θεσσαλονίκη: Σε πιλοτική 24ωρη λειτουργία αύριο το μετρό

Ροδόπη: Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο - Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της οικογένειας

Στα δικαστήρια Τρίπολης ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τη μήνυση της συζύγου του - «Είπε πράγματα που την τρόμαξαν»

Συνελήφθη ο γιος της Έλενας Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι - Τη νάρκωσε και την έκαψε

Βαρδούσια: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Η μέθοδος των Χαντίντ: Η στρατηγική της μητέρας πίσω από δύο καριέρες εκατομμυρίων

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Πατρών-Πύργου