Αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος φέρεται να είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης για την πάταξη των μορφών βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ζητάει την συνδρομή-μεσολάβηση της FIFA και προτείνει να γίνει χρήση του άρθρου 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ ώστε να τροποποιηθεί άμεσα (μεσούσης της σεζόν) ο πειθαρχικός κώδικας και να αυστηροποιηθούν οι ποινές που αφορούν τις περιπτώσεις επεισοδίων εντός γηπέδου, καθώς επίσης και αυτές για δυσμενείς και εμπρηστικές δηλώσεις από αξιωματούχους και αθλητές.

Επιπλέον, η εκάστοτε έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ να γίνεται αποδεκτή ως ένα ακόμα αποδεικτικό έγγραφο από τις Πειθαρχικές Επιτροπές, κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Αίτημα που επίσης δεν είχε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ προ μηνών στις τότε σχετικές συζητήσεις για τις τροποποιήσεις του Πειθαρχικού Κώδικα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος στον Πλατανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Μιχαηλίδης σε ηλικία 34 ετών

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!