Αιματηρό επεισόδιο, με ένα 28χρονο νεκρό και τρεις τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από κλαμπ της Μελβούρνης, στη Βικτώρια της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από πυροβολισμούς αγνώστων τραυματίστηκαν, αρχικά, τρεις υπάλληλοι του προσωπικού ασφαλείας και ένας θαμώνας του κλαμπ Love Machine, ο οποίος περίμενε στην ουρά για να μπει στο νυχτερινό κέντρο.




«Φαίνεται ότι (κάποιοι ή κάποιος) πυροβόλησε από ένα αυτοκίνητο προς τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κλαμπ», δήλωσε νωρίτερα σε δημοσιογράφους, σχολιάζοντας το αιματηρό επεισόδιο, ο Αντριου Στάμπερ της αστυνομίας της πολιτείας.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη. Αυτό είναι ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα από τα πιο γνωστά της Μελβούρνης σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες», πρόσθεσε.

Αρχικά τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν, αλλά ένας εξ αυτών, 37 ετών, που ήταν μέλος του προσωπικού ασφαλείας του κλαμπ υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το αιματηρό επεισόδιο, βρίσκεται εξάλλου ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο που τραυματίστηκαν, ηλικίας 29 και 50 ετών αντίστοιχα, δεν φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.




Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ