Το… ξενύχτησε ο Γιώργος Κομίνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο ρέφερι της επεισοδιακής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ -που δεν τελείωσε ποτέ- έφυγε λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα από τη Λεωφόρο, καθώς συνέτασσε για αρκετή ώρα, όπως είναι λογικό, το φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά, λοιπόν, ο κ. Κομίνης αναφέρει σε αυτό:

«Στο 53', ο Κουλιμπαλί γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό, ο Σάκχοφ γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο 53', ο Κρέσπο διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό, ο Μπεργκ διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Όλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα. Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων, η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικούς χώρου, κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών. Μετά από αυτό, πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια, καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: Από εσάς ξεκίνησε ρε γ...".

Στο ίδιο λεπτό, ο γυμναστής τους ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα λέγοντάς του "fuck off". Στο ίδιο λεπτό, μας πλησίασε ο Κόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μας είπε τα εξής "εσείς δεν τα βλέπετε αυτά". Στο ίδιο σημείο ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές του αγώνα ότι ο Ίβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού και έπεσε στο έδαφος.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Εκεί, εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και μας ενημέρωσε παρουσία των εκπροσωπών και των δύο ομάδων προφορικά και γραπτώς τη γνωμάτευσή του, η οποία επισυνάπτεται με το ΦΑ. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Π. Κωνσταντινίδης, μας ενημέρωσε ότι ο Ίβιτς φέρει σκίσιμο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και ως εκ τούτου, η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού της ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση
».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

Ρότα: «Για τέτοιες νίκες σε ντέρμπι πρέπει να δίνεις όλο σου το “είναι”»

ΑΕΚ: Κάλεσμα της Original 21 για υποδοχή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το διπλό στο Φάληρο!

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»