Για την 1η Ιουλίου στις 18:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η είσοδος για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι ελεύθερη.

Ο Αστέρας, θα πραγματοποιήσει στην Τρίπολη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Apeldoorn», στο οποίο πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στην Ολλανδία, ο Αστέρας θα παίξει κατά σειρά με τις Χέρακλες στις 23/7, Κόνιασπορ στις 25/7 και Τσβόλε δύο μέρες αργότερα.

Η αποστολή θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις 28 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία στην Τρίπολη. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά επί ελληνικού εδάφους: Με τον Πανιώνιο στις 3 και τις 11/8 σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα και με τον Παναιτωλικό εντός έδρας στις 17 Αυγούστου.

* οι ώρες των φιλικών θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube