Ένα προ ημερών δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Basket le Mag ρίχνει φως στα μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκας, έστω και κατά προσέγγιση. Στην κορυφή της σχετικής λίστας η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει μπάτζετ 42 εκατομμύρια ευρώ, τα 31 εκ των οποίων είναι τα συμβόλαια των παικτών.

Οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται κάτω από το μέσο όρο (20,8 εκατομμύρια/12,6 τα συμβόλαια), με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να έχουν μπάτζετ 15 εκατομμύρια ευρώ, με τους μισθούς των παικτών να υπολογίζονται στα 10 εκατομμύρια.

Μάλιστα, οι δύο «αιώνιοι» έχουν το 5ο και το 6ο χαμηλότερο μπάτζετ μεταξύ των ομάδων της διοργάνωσης!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλλάζει έδρα το Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Από τη Βιέννη πίσω στο Βελιγράδι για λόγους ασφαλείας

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για το ματς με Βαλένθια-Βαριές «καμπάνες» σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα

Βίρτους Μπολόνια: Χωρίς Γιάλοου με Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Βιλντόσα

Πετρίδης: «Θέμα το πως θα ανταπεξέλθει ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, ευκαιρία για Σορτς να βγει μπροστά»

Zάλγκιρις-Παναθηναϊκός AKTOR: Δύσκολη αποστολή στο Κάουνας για τον «επτάστερο»

Ευρωλίγκα: Ξεκινά με φουλ δράση η εορταστική 18η αγωνιστική

Γιαννακόπουλος: «Ό,τι χρειάζεται για το 8ο στην Αθήνα»

Πετρίδης: «Πρέπει να προσέξει την περιφερειακή του άμυνα ο Παναθηναϊκός - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για Γιούρτσεβεν»

Σορτς: «Να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουμε το κενό του Σλούκα»

Αταμάν: «Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον Ολυμπιακό-Θα μας λείψει ο Σλούκας, αλλά έχουμε παίκτες»