Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα όλες τις περιπτώσεις καλών παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα και άποψη μας είναι πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ξεκινούν τις μεταγραφικές τους κινήσεις από τους καλούς Έλληνες παίκτες. Το έκαναν ήδη με την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά δίνουν και συνέχεια.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Θεωρούμε πως οι πειραιώτες κάνουν μια εξαιρετική κίνηση με την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα από την Λάρισα. Ο Ολυμπιακός είχε παρακολουθήσει όλη την χρονιά τον παίκτη. Και όλοι συμφώνησαν πως το παιδί δείχνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Παίζοντας μάλιστα σε μια ομάδα που έχει απαιτήσεις.

Η Λάρισα είναι «δύσκολη» ομάδα. Έχει πολύ κόσμο και έχει κόσμο με απαιτήσεις. Ο Μασούρας λοιπόν ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην πίεση, σε μια χρονιά που ήταν επί της ουσίας αυτή που του δίνει και το δικαίωμα να κάνει την πολύ μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν μια πολύ σημαντική επένδυση, δίνοντας ένα μεγάλο ποσό στην Λάρισα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν η Λάρισα δεν έπαιρνε λεφτά κοντά στο ένα εκατομμύριο δεν γίνονταν η μεταγραφή. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός κάνει όμως μια κίνηση που μπορεί ν’ αποδειχθεί εξαιρετική.

Ο Μασούρας είναι παίκτης που μπορεί ν’ αποδειχθεί «λίρα εκατό» και θα ήταν κρίμα να χαθεί αυτός ο παίκτης. Ένα σύγχρονο μπακ που έχει και επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του, ένας νεαρός παίκτης ηλικίας 22 ετών που έχει την δίψα και την φιλοδοξία να παίξει στους ερυθρόλευκους και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει στο ρόστερ του, Έλληνες παίκτες που έχουν κάψα να παίξουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι πειραιώτες έκαναν μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Ίσως κάποιοι να περιμένουν τις εξελίξεις με ξένους παίκτες εστιάζοντας για παράδειγμα στον Κουντέ ή στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Άποψη μας πάντως είναι πως ο Μασούρας θα εξελιχθεί σε παίκτη που θα καταφέρει να πετύχει πολλά πράγματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube