Κάτω από τα δοκάρια δεν υπάρχει καμία απολύτως κουβέντα ποιος είναι ο κορυφαίος αυτου του τουρνουά εως τώρα: Ο Πίκφορντ! Έχοντας κρατήσει το μηδέν σε όλα τα παιχνίδια έχοντας κάνει από μία τουλάχιστον μεγάλη επέμβαση στα τρία πρώτα δύο πολύ σημαντικές στον αγώνα με τη Γερμανία, ο τερματοφύλακας της Έβερτον εξελίσσεται σε ένα μεγάλο κλειδί για την πορεία της Αγγλίας.

Δεξιός μπακ μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν ο Ιταλός Σπινατσόλα. Από το πρώτο παιχνίδι ξεχώρισε και ήταν καθοριστικός για την ομάδα του Μαντσίνι. Για την ίδια θέση θα μπορούσε κάποιος να πει πως μεγάλη υποψηφιότητα έβαλε και ο Ισπανός Αθπιλικουέτα. Ωστόσο ο άτυχος Ιταλός ήταν με διαφορα ο κορυφαιος εως τώρα.

Στα αριστερά, ειδικά με την εμφάνιση εναντίον της Ουκρανίας, αλλά και νωρίτερα κόντρα στους Γερμανούς, ο Λουκ Σο είναι αυτός που ξεχωρίζει. Ο ακραίος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ένα υπέροχο τουρνουά και διαψεύδει πλήρως τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική του!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τις προκρίσεις τις καθορίζει το χορτάρι και όχι τα λόγια και τα ονόματα και οι Σκωτσέζοι το απέδειξαν ξανά

Η Λίβερπουλ πιστεύει πάντα πως θα σκοράρει έστω και αργά, όμως όποιος παίζει συνέχεια με τη φωτιά θα καεί!

Έκανε περίπατο στη Σερβία, αλλά ο Τούχελ θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια για να κάνει η Αγγλία το επόμενο βήμα!

Τις μεταγραφές τις κρίνει το χορτάρι και εκεί θα κριθεί ο Ίσακ, όπως κάποτε οι Σίρερ, Ρούνεϊ, Ανρί, Κιν και Βερόν

Ο Σον υπήρξε ο καλύτερος (συμ)παίκτης που είχαν όλοι στην Τότεναμ και φεύγει σαν αληθινός αρχηγός!

Ένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με καλό ξεκίνημα, αλλά άνετα χάνεται με ένα κακό, όπως σωστά έλεγε πάντα ο Σερ Άλεξ!

Ο Φρανκ με αυτά που έκανε στη Μπρεντφορντ έχει γεμάτο «ρεζερβουάρ», αλλά η Τότεναμ είναι τεράστιο ρίσκο!

Χέιζελ: Η γιορτή που με ευθύνη των μεθυσμένων οπαδών και της ανικανότητας UEFA και Βέλγων, έγινε εφιάλτης!

Όποιος από Γιουνάιτεντ και Τότεναμ πάρει το τρόπαιο, είναι ευρωπαϊκός τίτλος και φυσικά δικαιούται να πανηγυρίζει!

Ίντερ και Μπαρτσελόνα, σε δυο ματς απέδειξαν, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο!