Μία 25χρονη Αφροαμερικανή από την Ουάσινγκτον, η Kara McCullough, κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης κοπέλας στις ΗΠΑ για το 2017, ωστόσο, δεν άναψε «φωτιές» μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με μία δήλωσή της.

Η φετινή Miss USA, που θα διαγωνιστεί προσεχώς για το στέμμα της Μις Υφήλιος, έχει γεννηθεί στη Νάπολη της Ιταλίας και μεγάλωσε στην Βιρτζίνια. Από μικρή έδειξε την κλίση της στις φυσικές επιστήμες, καθώς, όταν πήγαινε ακόμη σχολείο, ήταν μέλος των Honors College, American Chemical Society, Health Physics Society, American Association of Blacks in Engineering και American Nuclear Society. Μετά τις σπουδές της στην Φυσική, εργάζεται στην Ρυθμιστική Επιτροπή για την Πυρηνική Ενέργεια των ΗΠΑ (US Nuclear Regulatory Commission).



«Λατρεύω την επιστήμη. Θεωρώ όλο αυτό μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσω κουλτούρες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως και δυνατότητα να επηρεάσω τόσα πολλά παιδιά προς τον δρόμο των μαθηματικών και των επιστημών», δήλωσε μετά τη νίκη της.



Ωστόσο, η 25χρονη καλλονή δέχθηκε σφοδρή κριτική για κάποιες από τις απόψεις που διατύπωσε. Μεταξύ άλλων, είπε πως προτιμά να μην χρησιμοποιεί τον όρο «φεμινίστρια», αντικαθιστώντας τον με την έννοια της ισότητας, αλλά και πως η ιατρική περίθαλψη είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα, πυροδοτώντας επικριτικά σχόλια από χρήστες των social media.



Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά τον διαγωνισμό;
Δεν είναι άλλο από το να φάει ένα μπέργκερ, με πολλή μαγιονέζα, όπως τόνισε!



Πηγή: peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άπαιχτο κόλπο στο γυμναστήριο για να νομίζουν πως σηκώνει πολλά κιλά

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό για το ισπανικό «Harper’s Bazaar»

Φαίη Σκορδά: Ξέρει κι από βέσπα και μόλις μας το έδειξε. Θα ανέβαινες;

Η Κέιτι Πράις εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο μετά τη διόρθωση στα χείλη της

Δανάη Μπάρκα: Η πιο eurovision moment στον γάμο της με αναπαράσταση της λύρας της Παπαρίζου στο My Number One

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η απίθανη έκπληξη της Ράντου για τα γενέθλιά του στο Θέατρο Βράχων

Μαρίνα Καλογήρου: Κάτω από τα παράθυρα της Κωνσταντάκη που την κατηγορεί για...stalker

Αλεξάνδρου: Ασύλληπτο τρολάρισμα στην Ελληνίδου για το styling στη συναυλία της

Άννα Βίσση: Δεν θα πιστεύετε ποιός της κάνει personal training τώρα που είναι στη Νέα Υόρκη

Instagram Vs Reality: Ο Fipster... έδωσε το πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου