Πέραν της γενικότερης δυσαρέσκειας που έβγαλε για την ελληνική διαιτησία στη συνάντηση των «μεγάλων» με την UEFA, ο Ολυμπιακός προέβη ονομαστικά και σε καταγγελίες, όπως προκύπτει από πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ και παράλληλα τον Σταύρο Τριτσώνη (είναι στην επιτροπή ορισμών της ΚΕΔ) και σχολίασε ότι ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, είναι ανίκανος και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην παρουσία και των ρόλο των ποινικών, κάνοντας λόγο για: « την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν τον τρόπο που θεωρούν η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις, ζητώντας μάλιστα να απομακρυνθεί ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και στέκονται στον μισθό που λαμβάνει, χαρακτηρίζοντάς τον υπέρογκο. Σε αυτήν τη θέση συμφώνησε και η πλευρά του ΠΑΟΚ, που έδωσε το «παρών».

Τέλος, στάθηκε γενικότερα στους μισθούς που δίνονται στην ΕΠΟ, αναφέροντας επίσης ότι από 60 άτομα προσωπικά που είχε αριθμεί 100 πλέον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube