Αυτή η ιταλική ομάδα έκανε πρόταση 8 εκατ. ευρώ (όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6) για τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά πήρε αρνητική απάντηση!

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport», ο σύλλογος από τη γειτονική χώρα που έκανε κρούση με επίσημο τρόπο στην Ένωση, είναι η Σαμπντόρια!

Πρόκειται για τη δέκατη ομάδα της περυσινής Serie A με 54 βαθμούς (όσους και η 9η Τορίνο), που έχει προπονητή τον Μάρκο Τζιαμπάολο. Στην επίθεση (αν και ο Λιβάγια αγωνίζεται και πιο πίσω) έχει παίκτες όπως οι Κουαλιαρέλα, Ντεφρέλ, Κονάκι και Καπράρι.

Υπενθυμίζεται ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο το έχει ζήσει από πολύ κοντά ο Κροάτης επιθετικός, έχοντας πάει στην Ίντερ σε ηλικία 18 ετών, ενώ στη συνέχεια πέρασε και από Τσεζένα και Αταλάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανανεώνει με ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ο Οζντόεφ»

«Καρδιές που θα συνεχίσουν να χτυπούν»: Παρέδωσαν ακόμα τρεις απινιδωτές οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου

Έμφαση στην τακτική ενόψει Βόλου στον Άρη

Αισιοδοξία για Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ, έβγαλε μέρος του προγράμματος

Τσακίρης: «Το πιθανότερο σχήμα της ΑΕΚ με Ράγιο - Δεν συζητάει καν για ΠΑΟΚ ο Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Ίσως η κατραπακιά από την ΑΕΚ να έχει κάνει ένα καλό στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ο Παναθηναϊκός, μη αξιοποίηση των projects συνιστά πρόβλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Μόνιμα βασικός ο Χατσίδης, ξεκινά και ο Γιακουμάκης»

Σταματέλος: «Για να συνεχίσει να κοιτά ψηλά ο Ολυμπιακός, πρέπει και να αλλάξει»

Δεσύλλας: «Δεν έχει λογική να αλλάξει τώρα την τριάδα στην άμυνα ο Μπενίτεθ - Κανένα θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

TAGS: A.E.K.