Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για το μέλλον του Γέρι Μίνα στην Μπαρτσελόνα. Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, όπως δήλωσε πριν από λίγες μέρες, θα ήθελε να μείνει και να θριαμβεύσει στους «μπλαουγκράνα», παρόλο που έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες όπως οι Έβερτον, Φενερμπαχτσέ, Ζενίτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Ο θείος και μάνατζερ του Μίνα, θα πάει αυτή την Τρίτη στη Βαρκελώνη για να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση του παίκτη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας.

Η Μπαρτσελόνα, μετά την μεταγραφή του Λενγκλέ, έχει στο ρόστερ της πέντε κεντρικούς αμυντικούς (Πικέ, Ουμτιτί, Βερμάαλεν, Λενγκλέ και Μίνα), οπότε ένας από τους τέσσερις υπόλοιπους θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο Μίνα, που ήταν μια από τις αποκαλύψεις του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ, όμως θέλει να γνωρίζει τις προθέσεις της ομάδας. Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα είχε σκοπό να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Ρωσία, μοιάζει πιο πιθανό το σενάριο της πώλησής του, αφού η αξία του εκτοξεύθηκε από τα 11,8 στα 40 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας όμως στη μεταβίβαση και μια ρήτρα επαναγοράς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube