Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 αλλάζει κι ετοιμάζει ένα ειδικό επτάωρο πρόγραμμα για να σας... σερβίρει κάθε λεπτομέρεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία. Η... σέντρα θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις 19.00 με το pre game που θα παρουσιάσουν ο Νίκος Κατσαρός με τον Βασίλη Μοιρώτσο.

Ακούστε αναλύσεις, συνεντεύξεις αλλά και όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Στις 21:45 η σκυτάλη παραδίδεται στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο που θα μεταδώσει από τη Βουδαπέστη τον σπουδαίο αγώνα. Και μετά το τέλος των 90'... η ενημέρωση συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Μαραθιανός συζητά όσα έγιναν στο ματς με τους κορυφαίους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM 94,6 και μεταδίδει κάθε στοιχείο του ρεπορτάζ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο λόγος περνά σ' εσάς. Κώστας Μιαούλης και Διονύσης Δεσύλλας κοντράρονται και ανοίγουν κουβέντα με τους ακροατές στους 94,6!

Σε όλη της διάρκεια της ημέρας μείνετε συντονισμένοι στο sport-fm.gr για όλα τα τελευταία νέα και φυσικά την λεπτό προς λεπτό κάλυψη της αναμέτρησης από το control room που θα ανοίξει από τις 20:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube