Διαδικαστικό όπως φαίνεται είναι το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι διαδικασίες προχωρούν και αναμένεται σύντομα να υπάρξει θετική κατάληξη.

Ως γνωστόν, ο παίκτης σε επικοινωνία που είχε με τον Μίχαελ Σκίμπε, τον ενημέρωσε προ ημερών για την πρόθεσή του να παίξει με την Εθνική ομάδα. Πλέον, διευκρινίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει και τυπικά να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αρχικά, θα πρέπει ο Βλαχοδήμος να στείλει μια επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα ενημερώνει για την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη». Η Ελληνική ομοσπονδία, με τη σειρά της, θα «μεταφέρει» την επιστολή αυτή στη FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε ρόλο μεσολαβητή θα αναλάβει να επικοινωνήσει με την Γερμανική ομοσπονδία, η οποία οφείλει να ενημερώσει ότι ο Βλαχοδήμος έχει παίξει μέχρι την εθνική ελπίδων της.

Εν συνεχεία οι Γερμανοί θα στείλουν το συγκεκριμένο έγγραφο στη FIFA, η οποία θα ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ για να ακολουθήσει η κλήση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα από τον Σκίμπε, πιθανότατα στα ματς του Νοεμβρίου.

Φυσικά και είναι γνωστό ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρών της εθνικής Γερμανίας, άρα απομένει η τυπική διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για να μπορεί και επίσημα να κάνει την εμφάνισή του στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»