Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν, καθώς η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία. Όπως ανέφερε χθες στον bwinΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία για να συνεργαστούν ξανά έπειτα από την σεζόν 2021/22 και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Ο ομογενής γκαρντ, ο οποίος είχε εκφράσει από το Final Four του Βερολίνου όπου αγωνίστηκε με την Φενέρμπαχτσε την επιθυμία να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», λέγοντας πως: «έχω παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα», είχε πρόταση και από την Ολίμπια Μιλάνο, όμως το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ήταν έντονο και όπως όλα δείχνουν και αποτελεσματικό. Για να γίνει η επανασύνδεση πάντως, απομένει μια η αποδέσμευσή του από την τουρκική ομάδα, που δεν θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για την νέα σεζόν (σ.σ. η σχετική προθεσμία λήγει στις 30/6).

Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, η Φενέρ θα τον αποδεσμεύσει και ο διεθνής γκαρντ θα μπει στις τελικές-τυπικές λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με πληροφορίες του προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) έναντι συνολικά ενός ποσού που αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια Ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Αναλαμβάνεις την ευθύνη σαν άντρας ή κατηγόρησε άλλους σαν δειλός»

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Πρέπει οπωσδήποτε να χάσουν, θέλω όπου τους βρίσκω να τους διαλύω»

Σάκοτα: «Κανένας πάνω από την ΑΕΚ - Θα προχωρήσουμε άμεσα σε δραστικές και στοχευμένες αλλαγές»

Το story του Ντόρσεϊ από το γυμναστήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Αρνούνται τις κατηγορίες και οι έξι κατηγορούμενοι - Θα προσκομίσει παραστατικά ο διαιτητής για τις 820.000

Ο Βρούτσης αποφάσισε αναστολή επιχορηγήσεων προς την ΕΟΚ και έλεγχο στα οικονομικά βιβλία!

Ναν: «Θα χρειαστώ τα τρόπαιά μου πίσω»

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού και η καταγγελία του Παναθηναϊκού για τον 1ο τελικό

Δικηγόρος Λιόλιου για υπόθεση στημένων αγώνων: «Κακοστημένη σκευωρία»!

Δημητρακόπουλος: «Κατηγορία δομημένη σε γραπτά μηνύματα – Γι’ αυτό κλήθηκαν με εντάλματα σύλληψης»