Τι θα γινόταν αν οι δύο καλύτεροι παίκτες του κόσμου ήταν τερματοφύλακες; Αυτό αναρωτήθηκε ένας youtuber και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους Μέσι και Ρονάλντο κάτω από τα δοκάρια. Όλα αυτά στο ηλεκτρονικό παιχνίδι «FIFA 17».

Ο Μέσι έχει δείξει και μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όχι μόνο επιθετικά, αλλά και αμυντικά όταν χρειαστεί. Ο youtuber είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και τον τοποθέτησε στη θέση του τερματοφύλακα στο δημοφιλές παιχνίδι «FIFA 17». Προφανώς η βαθμολογία του Λίο δεν ήταν και η καλύτερη, μιας και στην πραγματική ζωή δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη θέση. Στο παιχνίδι πάντως, έκανε κάποιες επεμβάσεις αλλά «έφαγε» και πολλά.



Από την άλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κι εκείνος φτωχή απόδοση κάτω από τα δοκάρια.



Εκείνος που αποτέλεσε την έκπληξη, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που μπήκε κι εκείνος στο πείραμα του youtuber. Ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός, ενώ κατάφερε η ομάδα του να μην δεχτεί γκολ πραγματοποιώντας 11 επεμβάσεις. Ένας είναι ο Ζλάταν τελικά!



Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρκούδα προκάλεσε χάος σε πάρκινγκ του Τενεσί - Βίντεο τη δείχνει να τρέχει πίσω από πολίτες!

«Πανοπλία» για πρόβατα: Η αυστριακή εφεύρεση που διχάζει αγρότες και φιλοζωικές οργανώσεις

Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο των Χανίων!

Οι viral γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν: Ντάκος εναντίον σούσι σε νέο απολαυστικό video

Ο Λιονέλ Μέσι τον χοτ ντογκ: Ο «σαγόνιας» έφαγε 66 χοτ ντογκ και αναδείχθηκε πρωταθλητής για 18η φορά!

Κάμερα στο ψυγείο, ύποπτος ο σύζυγος, ένοχη... η γάτα!

Έδωσαν σε μωρό τούρτα από καρπούζι και αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμεναν

Viral γατοδράμα: Πήγε δώρο ένα ποντίκι και έφυγε με… ραγισμένη καρδιά

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!