Απανωτά έρχονται τα σοκ για τον Άνταμ Τζόνσον, καθώς μετά την απόφαση για την εξαετή του κάθειρξη λόγω αποπλάνησης ανηλίκου, είναι αναγκασμένος να προσαρμοστεί με τον πλέον βίαιο τρόπο στις νέες συνθήκες κράτησης.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο 28χρονος είναι υποχρεωμένος σε εργασία μέσα στις φυλακές, είτε σφουγγαρίζοντας είτε δουλεύοντας στα καθαριστήρια του ιδρύματος ώστε να αμείβεται με 11 λίρες την εβδομάδα, ποσό που δεν έχει καμία σχέση με τις 60.000 λίρες τις οποίες έμπαιναν στον τραπεζικό του λογαριασμό ανά επταήμερο.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mirror» ο Άνταμ Τζόνσον βρίσκεται στο ίδιο κελί με μια συμμορία που έχει καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιών, κάνοντας τη διαδικασία προσαρμογής του ακόμα πιο δύσκολη.

Οι συγκρατούμενοι του Άνταμ Τζόνσον:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!