Η φημολογία περί αποχώρησης του Λούκα Μόντριτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφέρει ουκ ολίγα σενάρια για τον «διάδοχο» του Κροάτη χαφ στη «Βασίλισσα». Σύμφωνα με τη Marca, οι άνθρωποι των «μερένχες» έχουν στοχεύσει τρεις ποδοσφαιριστές στην περίπτωση που τελικά ο Μόντριτς μετακομίσει στην Ίντερ.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου (και πρώην της Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο χαφ της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν. Ως τρίτη και έσχατη λύση από τους ιθύνοντες της Ρεάλ λογίζεται ο μέσος της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Από ‘κει και πέρα, το κενό στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ευρώπης γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αφού ο Κόβασιτς έχει εκφράσει πρόθεση αποχώρησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!