Τους παίκτες που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού αναζητά ο Πέδρο Μαρτίνς, σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση και φυσικά με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε προ ημερών στην πατρίδα του και φέρεται να παρακολούθησε κάποια παιχνίδια, με τους συμπατριώτες του να βγάζουν στο προσκήνιο τα ονόματα μερικών από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μία περίπτωση ανάλογη με τα χαρακτηριστικά του Οτζίτζα Οφόε φαίνεται πως είναι ο Ζοάο Τεϊσέιρα, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και τα τελευταία χρόνια παραχωρείται ως δανεικός σε διάφορες ομάδες. Πρόκειται για κεντρικό χαφ, ο οποίος φέτος παίζει στη Νότιγχαμ και έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 29 ματς.



Επόμενος στη λίστα, σύμφωνα με τη Live Sport, φαίνεται πως είναι ο Ζοάο Αμαράλ. Πρόκειται για Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος είναι 27 ετών, και παίζιε στη Σετούμπαλ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. φέτος έχει 9 γκολ και 2 ασίστ σε 30 ματς πρωταθλήματος.



Από εκεί και πέρα, ακούγεται ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αχμέντ Χασάν «Κόκα), ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπράγκα, και φέτος έχει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 34 ματς. Ωστόσο, η περίπτωσή του ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, όμως με την παρέμβαση του Μαρτίνς ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα.



Τέλος, ο παίκτης που ακούγεται είναι ο Έλντον, ο 30χρονος εξτρέμ της Γκιμαράες, ο οποίος φέτος έχει 6 γκολ και 11 ασίστ σε 34 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και παραχωρείται ως δανεικός από την ομάδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube