Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Στο ματς του ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Πορτογάλος Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας, κατηγορίας Elite της UEFA και σε αυτό της Τούμπας, ο Ισπανός Ισπανός Σαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του Πορτογάλου στο ΟΑΚΑ θα είναι οι –επίσης- Πορτογάλοι, Ρουί Λιτσίνιο, Πάουλο Σοάρες, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι επίσης Πορτογάλοι Τιάγκο Μαρτίνς και Πέδρο Μότα. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Στην Τούμπα βοηθοί θα είναι οι Ισπανοί, Αλόνσο Φερνάντε Ρομπέρτο και Σομπρίνο Μαγκάν Τεοντόρο, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκονζάλεθ Χοσέ Λουίς, Ντίας Πέρεθ ντελ Παλομάρ Ρομπέρτο. Παρατηρητής τους ο Κωνσταντίνος Δάλλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!