Ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία, ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς και ο Γάλλος Ζοσέφ Μπισάνγκ ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν την Τρίτη στο Μόναχο.

Ο πρώτος «σφύριξε» φέτος στην εντός έδρας ήττα των ερυθρόλευκων από την Αρμάνι Μιλάνο (75-99). Πέρσι «σφύριξε» σε τέσσερις ήττες των Πειραιωτών, από Ζαλγκίρις σε κανονική περίοδο (85-86) και play offs (80-60), Μπάμπεργκ (67-65) και ΤΣΣΚΑ (89-81).

Ο δεύτερος ήταν φέτος στη νίκη επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ (88-80) και πέρσι επί της Ρεάλ επίσης στο Φάληρο (92083). Ο τρίτος πέρσι ήταν σε δύο εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού, από την Μπάμπεργκ (67-65) και τον Ερυθρό Αστέρα (89-78).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έτσι βγήκε η... σκούπα: Τα highlights από τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού στο Μονακό που τον έστειλε Final 4!

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ιστορικό ρεκόρ τριπόντων στα playoffs της Euroleague

«Ολυμπιακός που διδάσκει σύγχρονο μπάσκετ, έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Αθήνας»: Το σχόλιο Ζέρβα από το Μονακό

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Αξίζετε όλα τα εύσημα, πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έξτρα κίνητρο για εμάς ότι το Final Four θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού»

Φουρνιέ: «Έχουμε ακόμα δύο ματς για το τρόπαιο, πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό

Αγγελόπουλοι: «Θα είχαμε δύο τίτλους ακόμα χωρίς Final 4, να γίνει σύντομα στο ΣΕΦ - Δεν είμαστε φαβορί στο ΟΑΚΑ»!

Μαρκοϊσβίλι: «Έκανε εκπληκτική δουλειά ο Ολυμπιακός, τους δώσαμε αυτοπεποίθηση»