Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει κάποιους συνεργάτες στην προσπάθεια που κάνει η Μπαρτσελόνα από την καινούργια σεζόν για να φτάσει και πάλι στις επιτυχίες.

Ο Αντόνιο Γκόμεθ, ο οποίος πήγε στη Μπάρτσα το 2012, θα είναι ο γυμναστής των Καταλανών. Έχει εργαστεί στη Σάντερλαντ και στη Ίπσουιτς ενώ θεωρείται ότι την καλύτερη δουλειά την έκανε στη Λίβερπουλ.

Ένας ακόμη γυμναστής θα είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Μπάρτσα ως συντονιστής φυσικής προετοιμασίας και μεθοδολογίας. Έχει δουλέψει και ως γυμναστής στην πρώτη ομάδα τη σεζόν (2007-2008). Ο Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο ήταν άμεσος συνεργάτης του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, στη Βιγιαρεάλ, στη Βαλένθια και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Φουέντε θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τίτο Βιλανόβα, τον Χεράρδο Μαρτίνο και τον Λουίς Ενρίκε.

Δεύτερος προπονητής και δεξί χέρι του Βαλβέρδε θα είναι ο Γιόν Ασπιάθου, ο οποίος ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον «Τσινγκούρι» πριν από 15 χρόνια. Μάλιστα συνηθίζει να βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια από την εξέδρα.

Ο Τζουάν Μπαρμπαρά είναι ο βοηθός προπονητή και ουσιαστικά λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της Μπάρτσα Β και της ομάδας Νέων με την πρώτη ομάδα.

Ο Έδου Πονς είναι ένας ακόμα γυμναστής και με αυτόν ολοκληρώνονται οι συνεργάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Έδου Πονς είναι στην πρώτη ομάδα από τη σεζόν 2012-2013.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κορδόν: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Βλαχοδήμο στην Σεβίλλη, αλλά τον βλέπουν μεγάλοι σύλλογοι»

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα