Η Μπράγκα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σετούμπαλ για την 23η αγωνιστική της Superliga, χάνοντας πέναλτι στο 88’ και ισοφαριζόμενη στο 90’ και βρέθηκε οριακά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στο +5 από την έκτη θέση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν στο +7 και στο -6 από την τρίτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -9 από την προνομιούχο πεντάδα και δε φαίνεται να έχουν στόχους για τη συνέχεια της φετινής περιόδου.

Ο Καρτάμπια έκανε το 0-1 στο 69’, την ώρα που οι φιναλίστ του Europa League του 2011 ήταν ανώτεροι, ο Μπρούνο Βαρέλα απέκρουσε το πέναλτι του Βούκτσεβιτς στο 88’ και τελικά στο 90’ ο Κοστίνια έκανε το 1-1.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μαραφόνα, Παουλίνιο, Ρόσιτς, Αρτουρ Ζόρζε, Τζαβάν (80’ Μαρσέλο Γκοϊάνο), Αλαν (66’ Καρτάμπια), Ασίς, Μπατάλια, Ορτα, Φόντε, Στοϊλικοβιτς (56’ Βούκτσεβιτς)


«Αυτοκτόνησε» και η Νασιονάλ, αφού παραχώρησε στη Μαδέιρα 0-0 στην αδιάφορη Φεϊρένσε και έμεινε σταθερά στην προτελευταία θέση και στο -3 από τις θέσεις παραμονής.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube