Αυτοκτονικές τάσεις είχε ο Ολυμπιακός στα τελευταία δύο λεπτά του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου οι πράσινοι θριάμβευσαν, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Παγκρατίου, Ντίνος Καλαμπάκος.

«Ο Ολυμπιακός… αυτοκτόνησε. Εκεί στα δύο λεπτά, πρέπει να κάνεις εγκλήματα για να χάσεις όταν έχεις και την ποιότητα που έχουν οι Πειραιώτες. Και τελικά αποδείχθηκε πως τα πράγματα στράβωσαν. Ίσως πίστεψαν πως νίκησαν, πως τέλειωσε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν έτσι».

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: «Είχαμε δύο παιδιά σε μεγάλες ομάδες (και τον Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό) και δυστυχώς έφυγαν αμφότεροι. Λογικά θα πάει Ευρώπη ο Γιώργος (σ.σ Μπαρτζώκας) τώρα. Νομίζω πως άμεσα θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!