Είναι δυνατόν να χωρέσεις σε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών όλες τις ένδοξες στιγμές του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που τον έκαναν την κορυφαία ομάδα της τελευταίας 20ετίας;

Προφανώς όχι. Είναι όμως αρκετό για να υπενθυμίσει σε φίλους και εχθρούς κάποιους απ' τους άθλους του Εξάστερου. Κάποιες απ' τις στιγμές των έξι Ευρωπαϊκών -σε Παρίσι, Θεσσαλονίκη, Μπολόνια, Αθήνα, Βερολίνο, Βαρκελώνη- των 34 πρωταθλημάτων, των 15 Κυπέλλων και του ενός Διηπειρωτικού.

Τότε που ο Παύλος Γιαννακόπουλος χαιρόταν με τους πρώτους τίτλους (και ο Θανάσης έκανε βόλτα με τις κούπες αγκαλιά), τότε που ο Βράνκοβιτς σηκωνόταν στον... Θεό, τότε που ο Μποντίρογκα φίλαγε το τριφύλλι, τότε που ο Κάτας τα κολλούσε σαν... παστέλια.

Τότε που ο Αλβέρτης επιβεβαίωνε το «εσύ θα είσαι για πάντα αρχηγός», τότε που ο Κουτλουάι γινόταν ο αγαπημένος της εξέδρας, τότε που ο Σισκάουσκας χάριζε το Ευρωπαϊκό και τότε που το... ξαναχάριζε με την αστοχία του. Τότε που το σήκωναν από κοινού Διαμαντίδης-Αλβέρτης, τότε που ο «3D» αγκαλιαζόταν με τον Ομπράντοβιτς.

Και τώρα που η πράσινη δυναστεία συνεχίζεται -εντός συνόρων τουλάχιστον- υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:



Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ