Ζουμερό καλαμπόκι, πασπαλισμένο με μπόλικο αλατάκι. Αυτό για εμένα είναι το καλύτερο καλοκαιρινό σνακ, που το περιμένω πώς και πώς και στο μυαλό μου το έχω συνδυάσει παντοτινά με τις διακοπές. Μικρή το είχα δοκιμάσει μόνο βραστό γιατί έτσι το έφτιαχνε η μαμά μου κάθε καλοκαίρι - μεγάλες κατσαρόλες που σιγόβραζαν στη φωτιά και η μυρωδιά του καλαμποκιού απλωνόταν σε όλο το σπίτι και μόλις έβγαιναν καυτά στην πιατέλα δεν μπορούσα ποτέ να περιμένω να κρυώσουν για να τα γευτώ. Αργότερα έμαθα και την ψητή εκδοχή τους, που προσωπικά δεν προτιμώ τόσο γιατί θεωρώ ότι κάνεις τους φλοιούς να κολλάνε περισσότερο στα δόντια - η άσχημη πλευρά αυτής της γλυκιάς απόλαυσης.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ψήσεις το καλαμπόκι - Στοίχημα ότι δεν τον έχεις δοκιμάσει ξανά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube