Μπορεί μέχρι και σήμερα να μην έχει... δικαιολογήσει τα 115 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο ο Εντέν Αζάρ δεν χάνει την πίστη του, τονίζοντας πως επιθυμεί να αποδείξει σε όλους πως μπορεί να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας».

Σε συνέντευξη που έδωσε Μέσω της χώρας του, ο 31χρονος Βέλγος πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρίσει από τη Ρεάλ πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, αναφέροντας πως το να παίζει για τους «μερένχες» συνεχίζει να αποτελεί όνειρό του!

«Όλοι γνωρίζουν πως έχω συμβόλαιο ως το 2024. Οι τρεις πρώτες σεζόν εδώ δεν πήγαν καλά για μένα, οπότε θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω για τη Ρεάλ και ακόμα είναι», ήταν τα λόγια του Αζάρ.

Φέτος, πραγματοποίησε την πιο... γεμάτη σεζόν του με τη Ρεάλ, με 23 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά έχει παίξει 66 φορές φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το κράτησε για το τέλος η Μπέτις σε ματς που άρχισε να της προκαλεί ανησυχία

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!