Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Ψάχνει την αγωνιστική… ανάσταση η Ντόρτμουντ, απουσίες σε Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ.

Ανάλυση

Βόλφσμπουργκ – Λειψία

Κακή εμφάνιση στο Αμφούργο και δίκαιο 0-0 για μια Βόλφσμπουργκ που δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Όγδοη ισοπαλίας στα έντεκα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Χρειάζεται απαραιτήτως νίκες για να επιστρέψει δυναμικά στην πρώτη εξάδα που αποτελεί τον μεγάλο της στόχο. Έξι goal/goal στα επτά τελευταία. Τα πέντε συνοδεύτηκαν από over. Λείπουν οι Μπαζικόφσκι και Καμάτσο. Η Λειψία προσπαθεί να ανεβάσει στροφές, αλλά η άμυνα παραπαίει και η κόπωση ελέω Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστια. Έτσι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Μάιντζ εντός μένοντας στο 2-2. Συνεχίζει στο Γιουρόπα, όπου δεν της χαμογέλασε η κλήρωση, αφού θα παίξει με τη Νάπολι. Προέρχεται από επτά goal/goal και over στα οχτώ τελευταία ματς. Θα παραταχθεί χωρίς τους Μπερνάρντο, Φόρσμπεργκ και Ογκουστέν. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Πόουλσεν και Βέρνερ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Θα πήγαινα στον άσο λόγω έδρας, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω την ποιότητα της Λειψίας και την έντονη επιθετικότητά της. Βλέποντας το over να ξεπερνάει το 1.75 θα το προτιμήσω.

Αμβούργο – Φρανκφούρτη

Όσο δεν βρίσκει δίχτυα το Αμβούργο δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Κόλλησε στο 0-0 με τη Βόλφσμπουργκ παρότι είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Πέντε βαθμούς έχει μαζέψει στα τρία τελευταία όπου παραμένει αήττητο. Συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά no goal. Μοναδικός προωθημένος ο Αρπ στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων. Η Φρανκφούρτη χαρακτηρίζεται από την άγνοια κινδύνου και την αποφασιστικότητα με την οποία προσεγγίζει όλα τα ματς. Εκτός έδρας παίζει μπάλα υψηλού επιπέδου. Βρίσκει δίχτυα εδώ και επτά εξόδους παραμένοντας αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες. Λείπει ο καλός μέσος Χασέμπε. Η ήττα από την Μπάγερν στον τελευταίο αγώνα κρίνεται εντός προγράμματος. Κλασικό 3-4-3 για Ρέμπιτς, Μπαρκόκ και Αλέρ στην επίθεση. Το Αμβούργο παλεύει, αλλά δεν σκοράρει. Η Φρανκφούρτη δεν μασάει. Προς Χ2.

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ

Η Φράιμπουργκ έρχεται από τη μεγαλύτερη ανατροπή της χρονιάς. Έχανε 3-0 από την Κολωνία και κατάφερε να κερδίσει με 4-3. Απίθανα πράγματα στο χορτάρι. Έξαλλα πανηγύρια από τους παίκτες. Το ότι παίζει απόψε σε διάστημα 48 ωρών ένα εξίσου απαιτητικό ματς έχει φέρει αναστάτωση προς την ομοσπονδία. Στην έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 12 τελευταία. Λείπουν Λίνχαρτ, Φραντς και Λίντερλεχνερ. Η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε παρότι για 70 λεπτά τουλάχιστον έδειχνε να είναι το αφεντικό. Στο τέλος όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά παραλίγο να χάσει κιόλας. Έξι over έχει στα επτά εξόδους. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα κι απόψε. Λείπουν Ελβέντι, Τζόνσον, Γιάνσκε, Χόφμαν και Τραορέ. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Ράφαελ και Στιντλ στην επίθεση. Αρχική σκέψη το Χ2 περιμένοντας πιο ισορροπημένες αποδόσεις. Τελικά με τον φαβοριτισμό να ανήκει στην Γκλάντμπαχ ευχαριστώ, αλλά θα μείνω αμέτοχος.

Μάιντζ – Ντόρτμουντ

Μεγάλο αποτέλεσμα για τη Μάιντζ στη Λειψία. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισάριθμες ισοφάρισε. Ο Σβαρτς είχε ακούσει πολλά, αλλά με αυτόν τον βαθμό μπορεί να νιώθει πιο άνετος στην καρέκλα του. Συμπλήρωσε έξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς. Λείπουν οι Μπελ, Μούτο και Εζτουνάλι. Με 4-3-3 απόψε και τους Μπέργκριν, Ντε Μπλάσις και Φίσερ στην επίθεση. Ο κόσμος έφτασε στο χτένι για την Ντόρτμουντ και ο Μποζ αποτελεί επιτέλους παρελθόν. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο ανεκτική ήταν η διοίκηση απέναντί του. Τελικά η εντός έδρας ήττα από τη Βέρντερ με 2-1 τον έστειλε σπίτι του. Σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Πίτερ Στέγκερ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τα οχτώ goal/goal στα εννιά τελευταία. Ο νέος κόουτς υποστήριξε πως αρχικά θέλει να συμμαζέψει την άμυνα. Λείπουν Γκέτσε και Κάστρο κατά κύριο λόγο. Με 3-4-3 και τους Πούλισιτς, Σούρλε, Ομπαμεγιάνγκ στην επίθεση. Το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.75, αλλά θα περιμένω λίγο να δουλέψει με τους παίκτες ο νέος κόουτς για να στηρίξω και πάλι τους Βεστφαλούς. Το goal/goal έχει λογική και σαφέστατα μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης.

Διαβάστε την ανάλυση της Α' Γερμανίας και τις επιλογές του Wise στο Betmasters.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube