Για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, το ματς απέναντι στη Γιουβέντους και τη συνέχεια, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM o βετεράνος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Βαΐτσης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το ματς με τη Γιουβέντους: «Ο Ολυμπιακός μόνο να κερδίσει πράγματα από αυτό το παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, λειτουργεί σαν ηλεκτροσόκ. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, έπαιξε αμυντικά όπως έπρεπε να παίξει σε ένα ματς στην Ευρώπη και έπαιξε όπως θα το περίμενε κανείς. Ο Λεμονής έβαλε ορθολογιστικά τους παίκτες, όπως τον Νικολάου και τον Ρομαό. Η ομάδα πήγε καλά ανασταλτικά και αυτό είναι κέρδος».

Για την πορεία του Χάσι: «Ίσως ο Χάσι δεν είχε εμπιστοσύνη σε κάποιους παίκτες και για αυτό έκανε τις επιλογές που έκανε. Υπήρχαν παίκτες που δεν τους πίστευε. Ας πούμε η επιλογή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ του Ταχτσίδη στόπερ αντί για να βάλει τον Νικολάου, αυτό δείχνει. Δεν υπολόγιζε το κόστους».

Για το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί: «Η αμυντική λειτουργία πρέπει να είναι πάντα η ίδια ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Φυσικά με τον Ατρόμητο δεν θα δεχθεί την ίδια πίεση όπως με τη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα όμως δεν θα είναι πίσω ο Ολυμπιακός. Θα είναι άλλη η προσέγγιση και μένει να δούμε τι θα κάνει ο Λεμονής από εδώ και πέρα. Πάντως, εκτός από τη δουλειά χρειάζεται και τις προσωπικότητες ο Ολυμπιακούς. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Χρειάζεται όμως ομαδική δουλειά και να μην μπουν οι ξένοι στο λάθος που όλοι θέλουν τη μπάλα. Χρειάζεται ομαδικότητα και τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube