Στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτα εύστοχη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία νίκη με σκορ 3-0 μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέκρινε το χθεσινό ματς με εκείνο κόντρα στη Λιόν για το Champions League.
«Στη Λιόν κάναμε 25 ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, στη Μαδρίτη κάναμε 3 σουτ και βάλαμε 3 γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόκριση και τα γκολ, αλλά σε κάποιους τομείς πρέπει να αλλάξουμε», υπογράμμισε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.
Σούπερ προσφορά από το νέο Pamestoixima.gr: Μπενζεμά και Μέσι σκοράρουν πρώτοι σε εκπληκτικές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.