Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Παρασκευή (10/2, 21:00) τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, δύο παίκτες της ισπανικής ομάδας, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και ο Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, είναι αμφισβητούμενοι για τον αγώνα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο Ντούμπλιεβιτς έχει χάσει τρεις διαδοχικούς γύρους της Ευρωλίγκας λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο, ενώ ο Λόπεθ-Αροστέγκι ήταν απών στους δύο τελευταίους αγώνες της Βαλένθια λόγω ενόχλησης στο γόνατό του.

Ο έμπειρος αρχηγός της Βαλένθια, Ντούμπλιεβιτς, έχει κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 13.5 PIR σε 19 αγώνες της Ευρωλίγκας τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, Λόπεθ-Αροστέγκι, μετρά 6.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ για 8.5 PIR σε 21 αγωνιστικές.

Υπενυθμίζουμε ότι η ισπανική ομάδα επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στην τριάδα των γκαρντ Σαμ Φαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μίλαν Χιμένεθ, που έχουν μέχρι στιγμής χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube