Η καλύτερη... οικοδέσποινα ήταν η Βαλένθια! Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ Σάντσεθ, έκανε τα καλύτερα «εγκαίνια» στη εντυπωσιακή και επιβλητική Roig Arena, επικρατώντας με σκορ 103-94 της Βίρτους και έκανε το 2/2 στη φετινή Euroleague!



Σπουδαίο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με πολλές αλλαγές στο προβάδισμα και με τον Ντε Λαρέα να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι με 23 πόντους, τρία ριμπάουντ και δυο ασίστ, ενώ φοβεροί ήταν και οι Μουρ και Ρίβερς με 15 πόντους αντίστοιχα και οι Τέιλορ και Τόμπσον με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά για τη Βίρτους, ο Μόργκαν πέτυχε 24 πόντους, ενώ ο Άλστον με τον Κάρσεν Έντουαρντς σκόραραν από 15 πόντους.

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα δοκιμαστεί την επόμενη αγωνιστική η Βαλένθια, δύσκολο ματς στο Παρίσι για τη Βίρτους.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 49-46, 75-71, 103-94

Tα στατιστικά του ματς εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague