Η... εποχή Τζενάρο Γκατούζο ξεκίνησε στη Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να ανακοινώνουν την πρόσληψή του εν μέσω έντονων αντιδράσεων από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Ο 44χρονος Ιταλός είναι ο δέκατος προπονητής που προσλαμβάνεται στη Βαλένθια τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ η πορεία της ομάδας τις τελευταίες σεζόν χαρακτηρίζεται εύκολα απογοητευτική.

Ο Γκατούζο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον σύλλογο στα... ψηλά του ισπανικού ποδοσφαίρου, με την πρώτη του δοκιμασία να είναι η ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το ιταλικό «TuttoMercato», πρωταρχικός στόχος για τη Βαλένθια είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικό στη Μίλαν, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης τόσο ο Ματίας Βεσίνο της Ίντερ, όσο και ο δανεικός από την Πόρτο στη Ρόμα, Σέρχιο Ολιβέιρα.

Επιπλέον, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Γκατούζο ζήτησε από τους διοικούντες τη Βαλένθια και ένα... τρανταχτό όνομα για την επίθεση, με τα ονόματα των Ματέο Πολιτάνο και Ντρις Μέρτενς να πέφτουν στο τραπέζι. O πρώτος ανήκει στη Νάπολι, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους «παρτενοπέι» στα τέλη του μηνός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube