Έχοντας φτιάξει την καλύτερη επίθεση στην ιστορία του συλλόγου και τη δεύτερη καλύτερη στην ιστορία του Eurocup, ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ, ανακηρύχθηκε ο προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση για τη σεζόν 2024-25, παρόλο που η ομάδα του δεν πέρασε στους τελικούς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ισπανός κόουτς κερδίζει το βραβείο.

Ο Μαρτίνεθ τερμάτισε πρώτος στη γενική ψηφοφορία για το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς, ενώ ακολούθησαν ο Ντέγιαν Ράντονιτς της Μπαχτσεσεχίρ και ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς της Τσεντεβίτα Ολίμπια στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι το βραβείο Rising Star κατέκτησε ο Ζαν Μοντέρο, επίσης της Βαλένθια, ενώ οι κορυφαίες πεντάδες και ο MVP της σεζόν θα ανακοινωθούν πριν από τους τελικούς.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η μαγική ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο και η παρουσία των Σιάο και Γκάλη: Η παρακάμερα του Άρης-Μπούργος

Θ. Αντετοκούνμπο για το πρώτο ματς μπροστά στους φίλους του Άρη: «Ανατρίχιασα, ένιωσα σαν να παίζω για κάτι διαφορετικό»

Ο Μαρκ Κιούμπαν τρελάθηκε με το Αλεξάνδρειο και ο Άρης του έκανε πρόσκληση!

Με Θανάση Αντετοκούνμπο το Top 10 της αγωνιστικής στο EuroCup!

Λίντελ: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα - Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Απόλυτη Μπαχτσέσεχιρ, ήττα σοκ για Βενέτσια

Σπανούλης: «Θέλω να γίνουμε καλύτεροι - Να πετύχουμε τους στόχους μας με πίστη και υπομονή»

Προπονητής Μπούργος: «Νιώθω καλύτερα ως άνθρωπος που έζησα αυτήν τη φοβερή ατμόσφαιρα»

Σπανούλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε - Πρέπει να μένουμε πιο συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 λεπτά»

Άρης από τα παλιά, έστησε πάρτι στο «Nick Galis Hall» απέναντι στην Μπούργος για το 2/2 στο Eurocup