Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξασφάλισε άδεια από τον Ολυμπιακό κι έτσι το πρωί της Τετάρτης θα μεταβεί στο Παρίσι για να παραστεί στη δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Κόκκινο Πρωταθλητή. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός φυσικά δεν πρόκειται να χάσει το ματς με την Άιντραχτ για το Europa League και θα μεταβεί απευθείας στη Φρανκφούρτη για το ματς της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο για τον επιθετικό της Ρεάλ, ο Μπενζεμά υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, να πληρώσει τρία άτομα, τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν οπτικοακουστικό υλικό, σεξουαλικού περιεχομένου, με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο Μπενζεμά επιμένει να χαρακτηρίζει «φάρσα» την όλη υπόθεση, ενώ έχει ήδη συγκρουστεί με αρκετούς Γάλλους πολιτικούς, οι οποίοι και είχαν απαιτήσει προ καιρού την εκδίωξή του από τους «τρικολόρ», με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ωστόσο, να παίρνει την απόφαση να επαναφέρει τον 33χρονο άσο των «μερένχες» στην εθνική στο πρόσφατο EURO.

Αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση 5 ετών, αλλά και με πρόστιμο μέχρι 75.000 ευρώ! O ίδιος πάντως δεν αναμένεται να είναι παρών στη δίκη, όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ. Άλλωστε απόψε αγωνίζεται με τη Ρεάλ απέναντι στη Σαχτάρ εκτός έδρας για το Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube