Στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν την Τετάρτη οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά την αποθεραπεία που ακολούθησαν μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, το πρωί οι Αρκάδες βρέθηκαν στο γυμναστήριο για να κάνουν λίγες ταχύτητες και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το κανονικό πρόγραμμα.

Το γεγονός ότι έχει διακοπεί το πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Στάικο Βεργέτη να διαπιστώσει την κατάσταση κάποιων παικτών που ήταν τραυματίες ή ανέτοιμοι το προηγούμενο διάστημα, όπως οι Μπαντιμπανγκά και Γιαννιώτας.

Για αυτό τον λόγο έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Ερμιονίδα την προσεχή Πέμπτη στις 18:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»