Γνωστή αμερικάνικη πιτσαρία επιχείρησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους φίλους των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας με την ομάδα η πιτσαρία αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 50% σε κάθε παραγγελία έπειτα από κάθε νίκη τους.

Ωστόσο λογάριασαν χωρίς τον… ξενοδόχο, Σαμ Χίνκι. Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας επέλεξε να αποψιλώσει το δυναμικό της ομάδας με στόχο να πάρει το νο1 πικ στο ερχόμενο ντραφτ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Φιλαδέλφεια Σίξερς να έχουν εξελιχθεί σε περίγελο του ΝΒΑ, αφού στα πρώτα 11 παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες και δεν φαντάζει απίθανο να σπάσουν το αρνητικό ρεκόρ των 9 νικών που σημειώθηκε από την ίδια ομάδα την περίοδο 1972-73.

Έτσι λοιπόν είδαν κι απόειδαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και αποφάσισαν να χαμηλώσουν τον πήχη και να επεκτείνουν την προσφορά για κάθε φορά που θα πετυχαίνει η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια 90 πόντους.

Αν ληφθεί υπόψη πως αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Μπρετ Μπράουν σημειώνουν κατά μέσο όρο 88,6 πόντους, τότε είναι αρκετά πιθανό οι πολύπαθοι οπαδοί της ομάδας να φάνε λίγη πίτσα παραπάνω.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube