Ο γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς, Φρεντ Βαν Βλιτ, είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφόρα των οπαδών της ομάδας όποτε αυτή δυσκολεύεται.

Ο Αμερικανός ελπίζει ότι οι οπαδοί των «δεινοσαύρων» θα επιστρέψουν στους στη δυναμική παρουσία τους για να ενισχύσουν την ομάδα καθώς συνεχίζει την προσπάθεά της για να μπει στα στα πλέι οφ με 10 αγώνες να απομένουν για την κανονική περίοδο.

«Το κοινό και η πόλη πάντα θα αντικατοπτρίζουν αυτό που κάνουμε. Όταν παίζουμε σκ@τ@, ο κόσμος είναι σκ@τ@, και το αντίστροφο. Όταν παίζουμε το δικό μας μπάσκετ, όταν παίζουμε όπως ξέρουμε, όταν έχουμε τη σωστή ενέργεια και πνεύμα, υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και όλοι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Κάποιες φορές πηγαίνει και αντίστροφα. Το κοινό είναι πολύ ανήσυχο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για να φτιάξουμε τον σωστό τύπο ατμόσφαιρας και να παίξουμε, και ο κόσμος θα ακολουθήσει το παράδειγμά μας. Είναι δύσκολο να μας κερδίσεις στην έδρα μας όταν είναι όλα καλά», δήλωσε συγκεκριμένα ο γκαρντ των Ράπτορς.

Ο Βαν Βλιτ έχει κατά μέσο όρο 19,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ ανά παιχνίδι σε 61 αγώνες αυτή τη σεζόν, με την ομάδα του Τορόντο να βρίσκεται στο 35-38 και την ένατη θέση της Ανατολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube