Στόχος βανδάλων έγιναν τάφοι της Εβραϊκής Κοινότητας στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια. Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές και έσπασαν τις επιτύμβιες στήλες σε τουλάχιστον τρεις τάφους στο τμήμα του νεκροταφείου που έχουν ταφεί μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας.

Οι βανδαλισμοί έγιναν αντιληπτοί χθες το πρωί από τον φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν σπάσει τις επιτύμβιες στήλες χωρίς να χρησιμοποιήσουν σφυριά ή άλλα αντικείμενα αλλά με τα πόδια τους τις κλώτσησαν με αποτέλεσμα να σπάσουν από την πτώση τους στο τσιμέντο.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής επιχειρώντας να εντοπίσουν τις κινήσεις υπόπτων και κυρίως το μεταφορικό μέσο με το οποίο προσέγγισαν και διέφυγαν από το νεκροταφείο.







Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»